Best utvalg på kosttilskudd i Oslo

Best utvalg på kvalitets kosttilskudd i Oslo finner du på getFit.no butikkene. getFit.no spesialiserer seg på kosttilskudd som proteinpulver, bcaa, pwo av aller høyeste kvalitet.
Som offisiell distributør av BioTechUSA, har vi det noe av det beste på markedet å tilby våre kunder. Vi fokuserer på alt fra den vanlige mosjonisten til topp atleter, vi opplyser deg om produktene, og hvorfor det kan være lurt å bruke dem, uten å måtte være en “kroppsbygger”.  Vi har alt i fra de unge som vil bygge, de som vil ned i fettprosent, de som trener for helsens skyld, og pensjonerte maraton utøvere.

Kosttilskudd er så mangt, og mange vet ikke hvorfor vi bruker dem. Kommer du innom butikken vår, svarer vi på dine spørsmål, og hjelper deg med å velge ut rett produkt for deg.I tillegg så importerer vi det meste selv, og har derfor en genuin mulighet til å tilby våre kunder varer som ikke alle andre har. Vår seksjon av smart-mat bugner over av sauser, dressinger, pålegg, krydder, pannekaker med mer. Disse produktene er meget makro-vennlige, og tilrettelagt for de som er på diett, eller generelt de som ønsker å velge litt sunnere alternativer.

Våre Butikker

getFit.no Storo Storsenter

Vi tilbyr 15% studentrabatt på kosttilskudd. Med en lokasjon et steinkast unna BI er dette blitt godt tatt i mot av studentene. Bare husk å ta med ditt studentbevis neste gang du er i butikken, så får du automatisk 15% trekt av i kassen.

Besøks adresse:
getFit.no
Vitaminveien 7
0485 Oslo

Åpningstider:
Man-fre 10.00-21.00

Lør 10.00-19.00

getfit.no Hegdehaugsveien

Besøks adresse:
getFit.no
Hegdehaugsveien 36
0352 Oslo

Åpningstider:
Mandag – Fredag 11:00 – 19:00
Lørdag 11:00 – 18:00

getFit.no Jekta Storsenter

Vi er stolte av å krone oss med nord Norges feteste kosttilskudds butikk!
Velkommen til geFit.no på Jekta Storsenter

Besøks adresse:
getFit.no
Karlsøyvegen 12
9015 Tromsø

Åpningstider:
Mandag – Fredag 10:00 – 20:00
Lørdag 10:00 – 18:00

getfit.no Nettbutikk

Nettbutikken disponerer et lager på ca 500 kvm sentralt i Oslo. Vi har rask levering, og klarer å sende 95% av bestillingene ut samme dag.
Bestiller du før kl 14, skal din bestilling bli prosessert før kl 16.
Butikkene som er lokalisert på Storo Storsenter og Majorstuen fungerer også som pick up point for nettbutikken.
Her kan du bestille det du ønsker på nett, hente det ferdigpakket i butikk, og betale via faktura fra Klarna med 14 dagers betalingsfrist, dette har blitt veldig populært for mange av våre kunder.