Velkommen til getFit.no Vår historie:
getFit.no ble skapt med en visjon om å levere kosttilskudd av av aller høyeste kvalitet i et marked gjennomsyret med useriøse aktører og produkter.
getFit.no er mer enn bare nettbutikk. Vi er drevet av en lidenskap for å fremme det beste innen kosttilskudd til trening. Vi tror at små endringer i hverdagen kan føre til store helsegevinster

Vårt oppdrag:
Vi streber etter å alltid tilby våre kunder de beste verktøyene, ressursene og inspirasjonen de trenger for å leve et aktivt og balansert liv.
Vi tror på balanse, mangfold og bærekraftige endringer. Derfor tilbyr ikke vi bare produkter men veiledning til en sunnere livsstil. Vi ønsker å skape et fellesskap som støtter og inspirerer hverandre til å nå nye høyder.

Vårt løfte:
Vi forplikter oss til å levere produkter av aller høyeste kvalitet, relevant informasjon og en kundeopplevelse som gir deg den støtten du trenger. getFit.no er ikke bare en butikk; det er en livsstilsdestinasjon for de som ønsker å omfavne en sunnere, mer aktiv livsstil.

 

getFit.no er norges største og raskest voksende kosttilskudd kjede innen treningstilskudd og utstyr.
Vi fører kun kvalitets merkevarer av høyeste kvalitet fra bla BioTechUSA, NanoSupps, Callowfit og Cellucor.
getFit.no har et meget tett samarbeid med BioTechUSA og består nå av 6 fysiske butikker lokalisert på Storo Storsenter, Hegdehaugsveien 36 på Majorstuen, Sandvika Storsenter, Jekta Storsenter i Tromsø, Lagunen Storsenter i Rådal, Strandgaten 58 i Bergen sentrum og nettbutikken www.getfit.no

 

Vi er også Offisiell distributør for BioTechUSA i Norge.

getFit.no er drevet av Fitness AS, 915 716 582

Om getFit.no